karaoke tuesday

Igår var jag, Elin, Sinne, Ingeborg och Elin M med kenyanska vänner på ... tadaaaam! KENYANS KARAOKE! Det var fruktansvärt, och samtidigt väldigt roligt! :D  Kenyanska män sjunger i andan av sin smörighet bara smöriga kärlekslåtar, och kvinnorna kör Beyonce i en så hög tonart att det gör lite lite ont. Det var även ett gäng alldeles för fulla amerikaner som var rätt så underhållande. Det som är så roligt här är att ALLA festar, sjunger och dansar helt utan hämningar som att de inte bryr sig överhuvudtaget om vad någon tycker, medans man hemma bara skulle gå upp och sjunger karaoke inför så mycket människor om man vet att man är väldigt duktig eller är väldigt full.

Jag har varit en ganska dålig fotograf de senaste dagarna, därför bjuder jag på fler flodhästar eftersom att det är svårt att få nog av dem. ;)






Kommentarer
Postat av: Jacob

hahaha, flodhästarna är sjukt fräna!! jätteintressant att läsa era bloggar, snacka om att ni får uppleva... mycket! måste vara väldigt lärorikt, men också frustrerande emellanåt? tänker på det här med hygien, resurser, kunskapnivån etc som ni beskriver... ta hand om er, kram Jacob

2012-02-26 @ 21:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0